Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Στην Κ. Ευρώπη πάνω σε 4 ρόδες-Μέρος 1ο-Γερμανία, Βαυαρία

(2ο Οδικό ταξίδι στην Ευρώπη)

-Τα σέβη μου Υψηλοτάτη!!
Κι αυτή φιλάρεσκα και με ένα χαμόγελο ανωτερότητας άφησε να φανούν κάποια από τα πολλά της κάλλη, κρατώντας τα υπόλοιπα γι αυτούς που είναι πρόθυμοι για πιο στενές προσεγγίσεις. Και όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί με ανοικτό στόμα, τα κλείστρα των φωτογραφικών μας μηχανών να έχουν πάρει φωτιά και οι κασέτες, οι κάρτες μνήμης και τα DVD των βιντεοκαμερών μας να γεμίζουν αποτίνουμε φόρο τιμής στην πεντάμορφη!
Η Serenissima! Η Γαληνότατη!! Η θαλασσοκράτειρα Βενετιά εκεί μπροστά μας να μας προσφέρει μια από τις ομορφότερες εικόνες που μπορεί να δει κάποιος όταν ταξιδεύει στην Ευρώπη και φτάνει πρωί-πρωί στο λιμάνι της. Για 45 ολόκληρα λεπτά της ώρας το καράβι πηγαίνοντας αργά-αργά προσφέρει στους επιβάτες του ένα υπερθέαμα που συνοδεύεται από τη σχετική ξενάγηση. Μπορεί άραγε ένα οδικό ταξίδι να ξεκινήσει με ομορφότερο τρόπο; Και να τελειώσει βέβαια μιας και η αναχώρηση από τη Βενετία ακολουθεί ακριβώς την αντίθετη πορεία; Το καλύτερο καλωσόρισμα και ο καλύτερος αποχαιρετισμός! Και ενδιάμεσα ομορφιές, πολλές ομορφιές σε 4 χώρες της Ευρώπης.
Αρχή του παραμυθιού καλησπέρα σας!!!


Μέρος 1ο-Γερμανία

16-25/7/08

 

Α΄ Τέσσερις μέρες σε πόλεις της Βαυαρίας

Ημέρα 1η

Ήταν 11 το πρωί της 16ης του Ιουλίου που μας πέρασε όταν οι τροχοί του αυτοκινήτου πάτησαν το Ιταλικό έδαφος στο λιμάνι της Βενετίας και πολύ αργά, λόγω κίνησης άρχισε το ταξίδι για τα βόρεια. Ήμασταν δύο αυτοκίνητά και ένα τροχόσπιτο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...