Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Πάτρα και Harley Davidson!!

22-23 Μαΐου 2010
Το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος του 2010, βρέθηκα στην Πάτρα. Τις μέρες αυτές εκεί γινόταν η μεγάλη συγκέντρωση των απανταχού «Χαρλεάδων» με την επωνυμία Super Rally 2010, Harley Davidson Club. Δεν ήξερα τίποτα γι αυτό το γεγονός και μου έκανε εντύπωση ότι είδαμε πολλές Harley Davidson στο δρόμο προς την Πάτρα. Μπαίνοντας στην πόλη το μποτιλιάρισμα ήταν κάτι που δε είχα ξαναδεί στην πόλη αυτή. Και φυσικά αυτό που κυριαρχούσε ήταν οι χιλιάδες Harley Davidson από όλη την Ευρώπη.
Όπου και αν πήγαινες και όπου και να στεκόσουν στην Πάτρα αυτές τις μέρες όλο και κάποιες δεκάδες μηχανές θα πέρναγαν ή θα ήταν παρκαρισμένες δίπλα σου. Το Σάββατο το μεσημέρι πέρασαν και τη γέφυρα στην προσπάθεια για μια θέση στο βιβλίο Γκίνες. Δεν ξέρω αν το πέτυχαν. 
Εμείς ήμασταν σε μια καφετέρια απέναντι από τη γέφυρα. 
Κόσμος, μηχανές και ελικόπτερα παντού. Το ίδιο απόγευμα μέσα στην πόλη ο χαμός. Επιδείξεις και συναυλίες στην Πλατεία Γεωργίου, 
εκατοντάδες μηχανές αραγμένες στο σταθμό του τρένου στο λιμάνι και στην παρακείμενη πλατεία και πολλές άλλες να πηγαινοέρχονται παντού. Και την Κυριακή χιλιάδες μηχανόβιοι απολάμβαναν τη λιακάδα παντού στην πόλη.
Πάω πολύ συχνά στην Πάτρα. Ήταν μια Πάτρα που δεν είχα δει ποτέ πριν. Κάτι το ξεχωριστό. Από αυτό το τριήμερο παραθέτω μερικές φωτογραφίες, κυρίως με μοτοσικλέτες.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...