Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

2022, επιτέλους ταξιδέψαμε!

 

Πάει και αυτή η χρονιά. Πέρυσι τέτοιες μέρες έγραφα: «Ευχόμαστε το 2022 νάναι γεμάτο υγεία, να μπορέσουμε ξανά να γυρίσουμε σε μια πραγματικότητα, όσο γίνεται πιο ομαλή, χωρίς την έγνοια για την υγεία τη δική μας και αυτών που αγαπάμε και να μπορέσουμε να βρούμε ξανά μια ζωή όσο γίνεται πιο ομαλή». Φαίνεται πως η ευχή εκείνη έπιασε και τα πράγματα κύλησαν πολύ καλύτερα, έστω και αν η ζωή μας δεν ξαναέγινε όπως πριν και η πανδημία μας άφησε συμπεριφορές και τρόπο σκέψης, που μάλλον δύσκολα θα αλλάξουν.

Τη χρονιά αυτή, λοιπόν, περάσαμε 4 μήνες στην Κάρυστο, κυρίως το καλοκαίρι, αλλά κάναμε αρκετές εκδρομές και ταξίδια, κυρίως εντός Ελλάδας και ένα όμορφο ταξίδι με το αυτοκίνητο στα Βαλκάνια. 

Όσον αφορά τις αναρτήσεις στο «δισάκι» ήταν συνολικά 72.

Από αυτές 11 αφορούσαν ταξίδια προηγούμενων χρόνων στο εξωτερικό: ολοκλήρωσα το ταξίδι στην Πορτογαλία το 2018 με 6 αναρτήσεις και με 5 αναρτήσεις ανέβασα μέρος από το ταξίδι στη Σικελία το 2019.

10 αφορούσαν ταξίδια προηγούμενων χρόνων στην Ελλάδα: με 5 ακόμα αναρτήσεις ολοκλήρωσα το ταξιδιωτικό από την Κρήτη του 2017, ενώ 3 αναρτήσεις ήταν από Κάρυστο και 2 από κεντρική και νότια Εύβοια, όλες από εκδρομές του 2021.

3 ήταν αναρτήσεις πολιτιστικών της προηγούμενης χρονιάς.

39 αφορούσαν δραστηριότητες του 2022: 25 από τα ταξίδια και τις εκδρομές στην Ελλάδα και 14 πολιτιστικά «ταξίδια».

 

Τέλος ήταν ο απολογισμός του 2021 (2021, άλλη μια δύσκολη χρονιά!) και 8 αναρτήσεις με διάφορα θέματα (επέτειοι, ευχές, παγκόσμιες και ευρωπαϊκές μέρες κλπ).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...