το δισάκι μου στον ώμο...
Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015
Καρυστινό….φοντύ!
20 Φεβρουαρίου 2015
Με τον όρο
φοντύ
(ή φοντί, γαλλ.
fondue
) αναφέρεται μια πλειάδα συνταγών της γαλλικής κουζίνας, οι οποίες, όπως το προσδιορίζει και η λέξη (fondue=λιωμένο), αφορούν λιωμένα μίγματα.
(
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%8D
)
Διαβάστε περισσότερα »
Νεότερες αναρτήσεις
Παλαιότερες αναρτήσεις
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)