Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

6 χρόνια «δισάκι»!




Πέρασαν κιόλας 6 χρόνια από εκείνη τη μέρα του Νοέμβρη του 2010, που μου καρφώθηκε η ιδέα να φτιάξω ένα ιστολόγιο για να περιγράφω τα ταξίδια μου στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που έγινε τις αμέσως επόμενες μέρες. Και γεννήθηκε το ιστολόγιο (blog) με την επωνυμία «το δισάκι μου στον ώμο…»!
Ένα «δισάκι», που όσο περνάνε τα χρόνια, βαραίνει όλο και πιο πολύ στους ώμους μου, με ένα βάρος γλυκό, γεμάτο αναμνήσεις και εικόνες. Και να που έγινε έξι χρονών! Ώριμο πια και με πολλούς φίλους, που τους υποδέχεται καθημερινά, στο φτωχικό του, πορεύεται ψάχνοντας γνωστούς και άγνωστους δρόμους σε αυτό τον κόσμο, τον τόσο όμορφο, το τόσο υπέροχο, που όσο μας ενθουσιάζει και μας μαγεύει, άλλο τόσο μας πληγώνει. Έτσι όμως είναι φτιαγμένος, γεμάτος αντιθέσεις και αυτή κυρίως είναι η ομορφιά του. Όση από αυτή την ομορφιά ανακαλύπτω, έρχομαι να μοιραστώ με τους φίλους μου μέσα από το «δισάκι» μου.
Ελπίζω και εύχομαι, όσο ακόμα μας επιτρέπουν, όσο μπορούμε, όσο βλέπουμε και καταλαβαίνουμε, να συνεχίσουμε να μαζεύουμε εικόνες και εμπειρίες και να τις μοιραζόμαστε μέσα από το «δισάκι»!
Καλή συνέχεια!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...