Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Στα νερά της λίμνης!

 20 Μαΐου 2021

 

-Έλα, ήρθατε στην Αθήνα;

-Ήρθαμε να δούμε τα παιδιά, που έχουμε μήνες να δούμε.

-Τι θα λέγατε να βρεθούμε να τα πούμε;

-Για καφέ;

-Μήπως να κάναμε μια μικρή εκδρομή;


Και κάπως έτσι κανονίστηκε η συνάντηση με το Δημήτρη και τη Χρυσούλα. Βρεθήκαμε και πήραμε την εθνική Αθήνας-Λαμίας. Βγήκαμε για Κιούρκα (Αφίδνες), πήγαμε μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό των Αφιδνών (παλαιότερη ανάρτηση Στο Σταθμό των Αφιδνών!), συνεχίσαμε και ανεβήκαμε στο χωριό. Θέλαμε να κάτσουμε για ένα καφέ στην πλατεία αλλά δεν είχε πουθενά χώρο να σταματήσουμε. Έτσι συνεχίσαμε για Ιπποκράτειο πολιτεία, Αγία Τριάδα και τέλος φτάσαμε στη Λίμνη Μπελέτσι.

Στην πανέμορφη μικρή λίμνη της Βορειοανατολικής Πάρνηθας.

Ευτυχώς είχε ελάχιστο κόσμο, πολλά νεροχελωνάκια,

πάπιες και κύκνους. Και εικόνες πανέμορφες, ειδυλλιακές, μέσα στο υπέροχο πράσινο της Πάρνηθας.

Χαζέψαμε τις εικόνες, απολαύσαμε τη βουνίσια δροσιά και πήραμε το δρόμο προς τα νότια. Το δρόμο που κινείται μέσα σε πυκνό πράσινο και ακολουθεί όλη την ανατολική πλευρά του βουνού. Στη Βαρυμπόμπη κάτσαμε αρκετή ώρα με καφεδάκι και πολύ κουβέντα για τα νέα μας, μιας και είχαμε να τα πούμε από τον προηγούμενο Ιούλιο, που είχαμε βρεθεί στο Πήλιο.

Μεσημέρι πια χωρίσαμε. Κάναμε μια πολύ όμορφη εκδρομή, κάτι που μας είχε λείψει πολύ και το είχαμε ανάγκη, αλλά κυρίως είδαμε τους φίλους μας. Χρυσούλα, Δημήτρη  ευχαριστούμε για την παρέα. Νάστε καλά και ελπίζουμε σύντομα να βρεθούμε και πάλι να τα ξαναπούμε. Καλή επιστροφή στο σπίτι σας!


θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλια σας




 

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...